Inspiratie centraal bij vernieuwde Belgische Hema-filialen

Een jaar nadat de 520 filialen in Nederland onder handen werden genomen, heeft Hema nu haar winkels in België en Luxemburg vernieuwd.

In een persbericht zei Hema het volgende over de vernieuwing: “We streven naar een duidelijke winkelinrichting met sterke en inspirerende productpresentaties met als uitgangspunt een helder verhaal, beleving en inspiratie.”

Gondola, de nieuwswebsite voor de retailsector, bericht dat alle Belgische en Luxemburgse filialen nu zogenaamde inspiratietafels hebben, waarop de klant producten die binnen een bepaald thema passen in één keer bij elkaar ziet staan. Verder breidde de winkelketen het cadeau- en beauty assortiment uit. Wat betreft mode, heeft Hema gekozen voor een overzichtelijke presentatie waarbij naar voren komt dat Hema vooral basics heeft die passen bij elke kledingstijl.

Hema werd opgericht in Nederland en opende haar eerste Belgische winkel in 1984. Inmiddels zijn er ruim honderd Hema-filialen in België en telt Luxemburg er vier. In totaal heeft de retailer meer dan 600 winkels in Europa.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN