Hema opent eerste flagshipstore in Duitsland als onderdeel van versnelde expansie

Hema heeft in Keulen haar eerste Duitse flagshipstore geopend. Met ongeveer 600 vierkante meter winkeloppervlak is de vestiging één van de grootste internationale winkels van de keten. De winkel is gelegen in de Hohe Straße, de belangrijkste winkelstraat van Keulen en van de regio Noord Rijn Westfalen. De Hohe Straße, waar alle grote winkelketens vertegenwoordigd zijn, is gelegen op nog geen steenworp afstand van de beroemde Keulse Dom.

De opening van de Keulse winkels is onderdeel van de Duitse expansie. In de komende jaren opent Hema nog meer winkels in grote Duitse steden. Hema zet in op de G7, met naast Keulen steden als Berlijn, München, Hamburg, Frankfurt, Stuttgart en Düsseldorf. In het komende jaar wil Hema in een van deze steden nog een key city store openen.

Richard Flint, director international en directielid: “Internationale expansie is een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie. Wij zien daarbij grote kansen in Duitsland. Op basis van ons succesvolle internationale concept zien wij die mogelijkheden vooral in de grootste steden. Daarbij zullen we ons vooral richten op een aanwezigheid van meerdere Hema per stad. De positieve reacties die wij al mochten ontvangen in aanloop van de opening van onze Duitse klanten zijn overweldigend en laten zien dat ook hier Hema wordt omarmd.”

Beeld: Hema

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN