H&M lanceert Russische webshop

Modeketen H&M breidt haar online markt nog verder uit. Na Europese landen als Nederland, België, Polen en Denemarken, heeft de Zweedse moderetailer nu ook een webshop in Rusland. De nieuwe website ging eind vorige week online, zo meldt Fashionunited.ru.

De Russische webwinkel biedt consumenten hetzelfde assortiment online als in fysieke winkels aan. Klanten hebben toegang tot het complete aanbod van dames-, heren-, tiener- en kinderkleding en accessoires, schoenen, tassen en cosmetica. Bovendien zijn, net als in andere landen, online exclusive producten het hele jaar door verkrijgbaar. Met de webshop biedt H&M consumenten naar eigen zeggen een nieuwe en uitgebreide online winkelervaring. Naast mode kunnen Russische klanten ook woonartikelen kopen in de webshop.

Rusland is het 31ste Europese land met een H&M webshop. Afgelopen jaar introduceerde H&M al webwinkels in Polen, Bulgarije, Tsjechië, België, Portugal, Roemenië en Slowakije. In totaal heeft de Zweedse keten in 61 landen wereldwijd een eigen webshop.

Niet alleen online, ook met winkels heeft H&M grote uitbreidingsplannen. De keten is van plan volgend jaar 400 nieuwe filialen te openen. Deze maand focust H&M zich op de Indiase en Zuid-Afrikaanse markt. Onlangs opende de retailer haar allereerste winkel in Zuid-Afrika.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN