Euro Pride shirts Hema wegens succes ook in online verkoop

Goed nieuws voor wie het niet gelukt is om een begeert Pride T-shirt van Hema te bemachtigen: wegens groot succes wordt het T-shirt nu in extra oplage verkocht in de webwinkel. Dat heeft Hema bekendgemaakt.

“Wegens groot succes en op veler verzoek van klanten zijn de populaire T-shirts, die Hema speciaal voor de EuroPride heeft ontwikkeld, vanaf vandaag 12:00 uur via Hema.nl verkrijgbaar. Zo krijgt iedereen de kans om de liefde te vieren met de Hema iconen,” zegt Hema in een persbericht.

Een week geleden kondigde Hema een gelimiteerde editie T-shirts aan, waarmee de keten de Pride 2016 wil vieren. Van ieder verkocht shirt gaat de volledige winst naar het Gay-Straight Alliance Netwerk. De T-shirts werden tot nu toe alleen verkocht bij de filialen in Amsterdam. ““Hema is van en voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt of wie je bent,” stelde de warenhuisketen.

Euro Pride shirts Hema wegens succes ook in online verkoop

Er zijn drie varianten van de speciale (dubbelzinnige) T-shirts: een met twee worsten, een met twee tompoucen en een met een worst en een tompouce. De mannenshirts komen in maat M tot en met XL en de vrouwenshirts zijn verkrijgbaar in maat S tot maat L. Een T-shirt kost 10 euro.

De T-shirts worden gratis thuisbezorgd of zijn af te halen in een Hema-winkel.

Beeld: Hema

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN