Essentiel Antwerp versterkt hun aanwezigheid in Duitsland met nog een winkel. Uit vacatures op FashionUnited DE blijkt dat het Belgische merk op zoek is naar personeel voor de tweede Duitse winkel van het merk. Essentiel Antwerp gaat haar deuren openen in Berlijn, zo bevestigt het merk tegen FashionUnited DE. Het Belgische label gaf geen verder commentaar op de locatie of de timing van de opening.

Het merk opende vorig jaar voor het eerst een Duitse winkel in Keulen. Het merk was daarvoor al beschikbaar bij warenhuizen KaDeWe, Oberpollinger en Alsterhaus. Naast de nieuwe winkel in Berlijn, wordt er ook gewerkt aan een Duitse versie van de website, aldus FashionUnited DE.

Essentiel Antwerp is hard bezig met expansie. Vorig jaar meldde het merk nog drie nieuwe winkels te openen in Nederland. Naast de nieuwe vestigingen in Nederland, focust het merk zich echter op Duitsland, aldus het merk tegen FashionUnited DE in januari. Destijds had het merk al het oog op Berlijn voor een volgende vestiging. Ook Hamburg, München en Düsseldorf staan nog op de verlanglijst, aldus het merk.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN