De e-commerce van C&A is afgelopen maand flink uitgebreid. De keten heeft in 11 landen een online winkel geopend en verdubbelt daarmee de online aanwezigheid.

“De extra online winkel is een volgende belangrijke stap voor het uitbreiden van onze zaken online,” aldus Andreas Hammer, e-commerce directeur Europa bij C&A, in het persbericht. Op de website is een welkom te lezen aan Kroatië, Portugal, Roemenië, Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Denemarken, Finland, Griekenland en Zweden. “We weten dat veel mensen in dit land het jammer vinden dat ze ons merk niet online konden verkrijgen. De lancering van de Europese online winkel is goed nieuws voor hen,” aldus Hammer. Het platform bediende al Nederland, Belgie, Frankrijk, Italie, Oostenrijk, Polen, Zwitserland, Spanje en Duitsland.

Het platform zal volledig in het Engels functioneren met identieke prijzen en één munteenheid. Alle prijzen zullen in euro’s aangegeven worden, ‘ongeacht de munteenheid’, aldus het persbericht. Voor de landen die al eerder terecht konden op de webshop van C&A zal er niks veranderen, zij kunnen de website in hun eigen taal blijven bezoeken.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN