• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Brussel verwelkomt tweede filiaal Uniqlo aan Elsesteenweg

Brussel verwelkomt tweede filiaal Uniqlo aan Elsesteenweg

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Op 2 september opent aan de Brusselse Elsesteenweg een tweede filiaal van de Japanse modeketen Uniqlo. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. De winkel komt in een pand van 1.300 vierkante meter aan de Elsesteenweg. Op de twee ruime verdiepingen zal Uniqlo-kleding voor mannen, vrouwen en kinderen worden verkocht. Uniqlo neemt circa vijftig nieuwe werknemers permanent in dienst om de winkel te bemannen.

“We kijken uit naar de opening van de nieuwe Uniqlo-winkel in Brussel,” aldus Kaman Leung, COO van Uniqlo België, in het persbericht. “We rekruteren en trainen momenteel het team voor de nieuwe winkel. We zijn verheugd dat we hiervoor vijftig nieuwe mensen kunnen werven.”

Het tweede Uniqlo-filiaal in Brussel is de vierde winkel van de Japanse modeketen in België. In 2015 opende de eerste Belgische winkel van Uniqlo aan de Meir in Antwerpen. Een tweede volgde in 2016 in winkelcentrum Wijnegem. In 2017 kwam daar de eerste winkel in Brussel bij, aan het Muntplein. Uniqlo heeft momenteel 90 winkels in Europa, verspreid over België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, Zweden, Rusland en het Verenigd Koninkrijk.

Beeld: Uniqlo

Uniqlo