Björn Borg opent flagshipstores in Nederland en België

Het Scandinavische merk Björn Borg opent dit jaar nieuwe flagshipstores in Nederland en België. Het merk opende onlangs al winkels in Brugge, Haarlem en Zwolle. Dit najaar staat een opening in Maastricht op de planning.

Björn Borg opent flagshipstores in Nederland en België

In 2018 is het Zweedse merk nog van plan winkels te openen in Antwerpen, Wijnegem en Gent. In Nederland staan Groningen, Rotterdam en Arnhem hoog op de wensenlijst. In deze steden opent Björn Borg mogelijk ook Outlet stores.

Volgens het sportmerk neemt sportkleding ‘een belangrijke positie in op de markt’. De transitie van underwear merk naar sportmerk is een belangrijke factor geweest bij het openen van meerdere winkels. De look en feel van de flagshipstores is volgens het merk in lijn met de Björn Borg DNA. Het interieur van de winkels is clean en hebben een Scandinavische signature. In totaal heeft Bjorn Borg 16 winkels in de Benelux.

Björn Borg opent flagshipstores in Nederland en België

2016 was een goed jaar voor Björn Borg. Het Zweedse merk sloot het jaar af met een totale jaaromzet van 631,6 miljoen Zweedse kroon (66,9 miljoen euro), wat 10 procent meer was dan in het voorgaande jaar.

Foto's: Björn Borg

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN