Björn Borg keert terug in Brugge

De Zweedse sportmodemerk Björn Borg heeft zijn winkel in Brugge opnieuw geopend. Het merk sloot de deuren van haar winkel in de Vlaamse stad in januari van dit jaar, maar vanaf nu kunnen consumenten hier weer terecht.

”Het was voor ons een logische keuze om op dezelfde locatie te blijven, vanwege de diverse boetieks in het hoog segment waar wij ons prima tussen voelen,” laat retail manager Kees van den Dikkenberg weten in een persbericht. De vorige eigenaar van de winkel slaagde er niet in winstgevend te blijven, laat een woordvoerster weten. Dit was mede te wijten aan de gevolgen van de economische crisis evenals de langdurige bouwwerkzaamheden die het aantal passanten terugdrongen. Met de winkel wordt hopelijk meer succes geoogst: “We zijn erin geslaagd de winkel veel duidelijker en strakker neer te zeten en hopen zo de focus te verleggen naar gastvrijheid en storytelling over ons product.”

De winkel van Björn Borg bevindt zich in het centrum van de stad, en beslaat een totale oppervlakte van 90 vierkante meter. Zowel de dames-, heren- als kindercollectie worden in de winkel verkocht, evenals de schoenen van het merk. In totaal heeft het sportmerk drie eigen winkels in België, waaronder in Brasschaat en Gent. Daarnaast wordt het ook bij ongeveer 250 retailers verkocht.

Beeld: Björn Borg Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN