Binnenkijken bij de Free People winkel in Amsterdam

De Free People webshop was al voor Nederlandse consumenten toegankelijk, nu kunnen zij ook in de stenen winkel terecht. De deuren van de eerste Europese winkel van Free People zijn geopend. "We kunnen niet wachten om onze Free People Community te delen en op te bouwen. De lancering in Nederland is een spannende stap voor het merk die voor het eerst hiermee voet op Europese bodem zet," stelt Sheila Harrington, voorzitter van Free People in de persverklaring. De winkel is te vinden in de Huidenstraat, in de Amsterdamse Negen Straatjes.

Binnenkijken bij de Free People winkel in AmsterdamBinnenkijken bij de Free People winkel in AmsterdamBinnenkijken bij de Free People winkel in AmsterdamBinnenkijken bij de Free People winkel in AmsterdamBinnenkijken bij de Free People winkel in Amsterdam

Free People is een dochteronderneming van Urban Outfitters Inc. Het damesmodemerk brengt trendy, bohemian collecties op de markt. Free People heeft brandstores in de Verenigde Staten en Canada en het merk wordt tevens verkocht bij 1400 winkels wereldwijd, zo leert de website. Er zijn vier wholesale showrooms in New York, Los Angeles, Chicago en Londen.

Foto credit: Alexander Sporre Photography

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN