• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Bestseller wil uitbreiden in Latijns-Amerika

Bestseller wil uitbreiden in Latijns-Amerika

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Bestseller, het moederbedrijf van Vero Moda, Vila en Jack & Jones, wil graag uitbreiden op de Latijns-Amerikaanse markt. Daarom gaat het Deense bedrijf samenwerken met de internationale operator Logifashion, die vanaf nu alle activiteiten in deze regio zal beheren. Dat meldt Fashionmag.

Bestseller is al aanwezig in Peru, Chili en Mexico, en daar komen in 2016 Panama, Brazilië en Paraguay nog bij. Als het aan Bestseller ligt, zijn er tegen het einde van volgend jaar zo’n 300 winkels in Latijns-Amerika.

Logifashion zal de operaties leiden vanaf een hoofdkantoor in Panama. De partner is verantwoordelijk voor de ontvangst en opslag van de productie van Bestseller voor de regio. Daarnaast zal het bedrijf verantwoordelijk zijn voor de etikettering, het verpakken volgens voorwaarden van lokale overheden en het verzenden van de pakketten.

Bestseller is met een omzet van meer dan 3 miljard dollar (2,7 miljard euro) een van de grootste distributeurs op het gebied van mode en lifestyle. Het bedrijf heeft meer dan 10.000 winkels in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Beeld: Facebook Vila

Vila