Ace & Tate breidt uit naar België

Ace & Tate gaat een winkel openen in België. Het Nederlandse brillenmerk Ace & Tate opende onlangs nog de eerste buitenlandse winkel in Berlijn. Het nieuws maakte de brillenretailer zelf bekend op Instagram.

In de aankondiging laat het brillenmerk weten in Antwerpen te zijn, voorzien van de hashtag ‘#aceandtategoesbelgium’. Meer informatie over de uitbreiding wordt er niet gegeven. Het merk is er al wel verkrijgbaar, maar een eigen winkel heeft Ace & Tate nog niet in België.

We're in Antwerp today! Follow our steps on #comingsoon #aceandtategoesbelgium Frame link in bio

Een foto die is geplaatst door Ace & Tate (@aceandtate) op

Naast een fysieke winkel in Berlijn zijn er vier fysieke Nederlandse winkels in Rotterdam, Utrecht en twee in Amsterdam. Verder heeft de brillenretailer webwinkels in verschillende landen: Zweden, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Zwitserland.

Ace & Tate is een van de brillenretailers die gretig zijn ingesprongen op de online brillenmarkt. Bij de retailer kunnen klanten een bril op sterkte krijgen voor zo’n 100 euro. De lage prijzen zijn te danken aan het productieproces, dat Ace & Tate zelf in handen heeft. Klanten kunnen online vijf brillen bestellen en deze thuis passen. Bezorgings- en retourkosten zijn gratis. De gekozen bril wordt vervolgens enkele dagen later thuis bezorgd.

Beeld: Ace & Tate

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN