• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Zoe Karssen ontwerpt exclusieve items voor de Bijenkorf

Zoe Karssen ontwerpt exclusieve items voor de Bijenkorf

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Zoe Karssen en de Bijenkorf hebben de handen ineen geslagen en komen met een speciale samenwerking. Het modelabel en het Nederlandse warenhuis hebben de twee best verkopende items van Zoe Karssen in een nieuw jasje gestoken.

Het betreft een sweater en een sweatdress. Beide items zijn uitgevoerd in donkerblauw. De sweater heeft een grote opdruk van een bij, terwijl de sweatdress een opdruk heeft van veel kleine bijtjes.

“Voor deze twee items, die exclusief voor de Bijenkorf gemaakt zijn, hebben we een spelende benadering gekozen van de actuele betekenis van de naam van dit beroemde warenhuis. Ik hou van het idee van echte bijen op een stof en om het zo tongue-in-cheek en visueel mogelijk te maken. Dit is de waren fusie van Zoe Karssen en de Bijenkorf!,” laat Zoe Karssen in een persbericht weten.

De sweater kost 129 euro en de sweatdress 159 euro. De Zoe Karssen x de Bijenkorf sweater en sweatdress zijn vanaf 1 maart exclusief verkrijgbaar in alle filialen van de Bijenkorf en via de webwinkel van het warenhuis.

Beeld: Zoe Karssen x Bijenkorf

De Bijenkorf
Zoe Karssen