Zara Home, onderdeel van de Spaanse Inditex Groep, heeft een winkel in Milaan geopend. De nieuwe winkels is in het Assago winkelcentrum gevestigd, waar ook andere conceptwinkels van de Groep zich bevinden.

 

Naar verwachting zal Zara Home dit jaar meerdere winkels in Italie openen. Zara Home is als vijfde concept van de Groep in Italie geintroduceerd. Het is voorgegaan door Zara, Massimo Dutti, Berschka en Oysho. Inditex heeft al ruim 40 winkels in Italie.

Zara Home opende dit jaar ook zijn eerste winkel in Cyprus en heeft daarmee een plaats in acht verschillende internationale markten verworven. Zara Home heeft inmiddels ruim 75 winkels en heeft sinds begin dit jaar al 13 winkels geopend.

Zara is in 55 landen verkrijgbaar en heeft een netwerk van 757 winkels op A locaties in grote steden. Inditex is een van 's werelds grootste modefabrikanten en distributeurs, met acht verkoopconcepten - Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Berschka, Stradivarius, Oysho, Zara Home y Kiddy's Class - en heeft 2.381 winkels in 57 landen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN