Zara gaat customized denim aanbieden

Zara gaat een stap verder om het de klant naar de zin te maken. Het Spaanse merk gaat namelijk testen met de optie om denim te customizen, zo kondigde CEO Pablo Isla aan tijdens de presentatie van de jaarcijfers.

De optie wordt aangeboden bij de TRF-collectie van het merk. Tegen FashionNetwork meldden managers van Zara dat de optie ‘Zara Edited’ heet en toepasbaar is op denim shorts, rokken en jassen. De klanten krijgen de optie om geborduurde teksten op de items te laten maken zonder dat dit extra kost. De prijs van de items blijft dus hetzelfde, maar het enige verschil is dat deze items niet meer geruild mogen worden, aldus FashionNetwork.

Zara start de test in drie winkels: in de Kalverstraat in Amsterdam, Plaza Cataluna in Barcelona en in Corso Vittoria Emanuele in Milaan. De test start op 27 maart, maar voor hoelang deze doorgaat is nog onbekend. Online en in de Zara-app kunnen items ook gepersonaliseerd worden. Online is de service ook te gebruiken in Spanje, italié, Groot-Brittanië en Nederland.

Beeld: Unsplash

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN