• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Yes Master bij Victoria's Secret

Yes Master bij Victoria's Secret

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Victoria's Secret heeft collecties opgenomen van Honey en Yes Master, twee labels van Indulge Industries. Indulge Industries is daarmee het enige en eerste Nederlandse bedrijf dat zaken doet met de Amerikaanse lingerieretailer.

Indulge Industries is opgericht in 2006 en distribueert drie labels (Indulge, Honey en Yes Master). Het snelst groeiende label is Yes Master, met meer dan honderd verkooppunten wereldwijd. Honey is een merk voor vooral jonge vrouwen. Ieder seizoen ontwerpt een gastontwerper een nieuwe collectie. Het wordt getypeert als sexy, met een knipoog naar het lieve, schattige meisje in de vrouw.

Voor de tien flagship stores van Victoria's Secret zijn lingeriesetjes ingekocht. Het gaat om de zomercollectie 2007, maar ook de najaar/winter collectie 2007/2008 zal in de Victoria's Secret shops liggen. Sasja Leenders Directeur, Indulge Industries: "Het is een hele opgave om bij het bedrijf binnen te komen. Als ze dan ook nog eens enthousiast zijn overde lingerie die je maakt, is dat een hele eer."

Victoria's Secret