• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Weekday lanceert reflecterende accessoirecollectie

Weekday lanceert reflecterende accessoirecollectie

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Mode en veiligheid in het verkeer; het klinkt niet als een vanzelfsprekende combinatie. Maar Weekday weet wel beter. De Zweedse modeketen is een bijzondere samenwerking aangegaan met de Scandinavische verzekeringsmaatschappij ‘IF’ en komt met een accessoirecollectie met reflecterende materialen.

De samenwerkingscollectie bestaat uit vier tassen, een pet en een choker, alle zes vervaardigd uit reflecterend materiaal. Liselott Olovzon, hoofd marketing laat in een reactie weten: “Bij Weekday werken we constant aan het verbinden van mode, de maatschappij en verantwoord ondernemen. Deze samenwerkingscollectie met IF doet dit – hij is modern, stijlvol en wij geloven dat het levens kan redden. Wij hopen hier samen met IF een verandering te kunnen maken.”

“Reflecterende accessoires creëren meer zichtbaarheid in het donker waardoor de kans op ongelukken wordt gereduceerd. Een onderzoek uitgevoerd door ‘IF Verzekering’ toont aan dat jongeren weinig gebruik maken van reflectors, ze vinden deze niet esthetisch of vergeten ze simpelweg,” aldus Weekday in een persbericht.

De nieuwe collectie wordt op 1 november gelanceerd via de Weekday-winkels en de webshop.

Beeld: Weekday

Weekday