• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • We Fashion en Dance4life lanceren capsule collectie ter ere van Doutzen Kroes

We Fashion en Dance4life lanceren capsule collectie ter ere van Doutzen Kroes

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

We Fashion heeft de naam Doutzen Kroes aan zich weten te binden. De keten lanceert samen met Dance4Life een capsule collectie, die wordt opgedragen aan topmodel Doutzen Kroes, ter ere van haar dertigste verjaardag. Ze is al vijf jaar ambassadeur van de organisatie, die zich inzet voor een wereld zonder aids.

De ‘We & dance4life capsule collectie’ zal bestaan uit elf items, waaronder een leren bikerjasje, een minirok, een skinny jeans, een kleurrijke sjaal, een armband, een leren tas, een boyfriend shirt en twee grafische T-shirts. De opbrengst gaat naar Dance4life. De collectie is vanaf september verkrijgbaar in elke Europese We Women-winkel (Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland), tevens kunnen klanten de collectie via de webstore bestellen.

We Fashion heeft ongeveer 230 winkels en 3.000 medewerkers, en is aanwezig in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. We Fashion biedt eigentijdse modecollecties voor mannen en vrouwen van 25 tot 35 jaar en kinderen van 2 tot 12 jaar.

WE Fashion