• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Wanted: Shop Managers & Sales Advisors (Antwerpen & Brugge)

Wanted: Shop Managers & Sales Advisors (Antwerpen & Brugge)

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

… voor een gloednieuwe, urban lifestyle conceptstore met trendy merken voor home & wardrobe. “No Empty Words” staat voor fashion en design met een verhaal, verteld door designers met een hart. Zoveel meer dan een winkel. No Empty Words (NOEWS) is a way of living, een lifestyle.

Buy better, feel better, look gorgeous.

Retail Concepts NV, één van de meest toonaangevende retailers in België, die ook achter A.S Adventure staat, start dit najaar met een verrassend initiatief. Een 700 m² grote fashionable conceptstore in Antwerpen (Meir) voor trendvolgers en hipsters (mannen én vrouwen) die kleerkast, huis en koelkast willen vullen met mooie, eerlijke, authentieke spullen. Bij “No Empty Words” kan je terecht in inspirerende corners, of je nu houdt van eclectisch (corner: origin), natuurlijke elementen (corner: air) of strak en rechtlijnig (corner: majestic), iedereen die zoekt naar meerwaarde en authenticiteit komt aan bod. Deze conceptstore zal eind november de deuren openen. Na Antwerpen is Brugge aan de beurt, waar een tweede conceptshop zich enkele weken later zal vestigen in de Noordzandstraat.

Het gedreven team achter dit project gelooft in échtheid, balance en quality, en is op zoek naar fijne, straffe collega’s die samen met hen deze missie willen volbrengen. Heb jij het talent en het enthousiasme om deze winkel(s) op de kaart te zetten én een persoonlijk gezicht te geven?

Klik dan hier voor alle openstaande No Empty Words vacatures!

No Empty words please.


Partner Content