• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Vroege Kleuren op de Catwalk voor Voorjaar Zomer

Vroege Kleuren op de Catwalk voor Voorjaar Zomer

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De kleurexperts van Trendstop bieden lezers van FashionUnited een eerste kennismaking met drie essentiële kleurgroepen die op de Resort 2018 catwalks opdoken en die het palet van damesmode in SS18 en de daaropvolgende seizoenen zullen beïnvloeden. Elk seizoen lichten onze uitgebreide kleurenprognoses de essentiële tinten uit die onmisbaar zullen zijn voor uw collecties, met een analyse en beoordeling van de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, zodat u de best mogelijke beslissingen kunt maken.

Deze week presenteert Trendstop drie invloedrijke vroege kleurtrends die bepalend zullen zijn voor de SS18 collecties. Inky Summer Depths illustreert de evolutie van de gelegenheidstrend met een toename van weelderige donkere tinten in de zomer, terwijl Softly Dusted Pastels a frisse kijk biedt op vrouwelijke kleuren met oudroze en poedersuiker boventonen. Highlighter Brights bieden een bonte kleuren toe aan SS18 met neon en heldere kleuren die een speels tintje toevoegen aan formele kleding.

Inky Summer Depths

Naarmate de verschuiving naar een gelegenheidskleurenpalet steeds duidelijker wordt, vallen diepe, donkere inktkleuren op naast de meer traditionele seizoensgebonden kleurselecties. Weelderige juweeltinten als blauwgroen, donkergroen en kobalt roepen een gevoel van elegante formaliteit op, en introduceren een frissere, meer tijdelijke benadering.

Softly Dusted Pastels

Zomerse tinten worden verfijnder met een update van zachte pasteltinten. Ultra vrouwelijke, verouderde tinten zijn koel en fris, vervaagd met wit voor schone en klinische ondertoon. Enkele kleuren en verzachte blokken kleur lijken kalkachtig of ijzig, en bieden daarmee een moderne interpretatie van vrouwelijke kleding.

Highlighter Brights

Een nieuwe golf van neon neemt Resort over met de integratie van Highlighter Brights. Deze felle tinten voegen een speels en ontspannen effect toe aan het Zomer 2018 seizoen met levendig turquoise, magenta en felgeel die een jeugdige uitstraling verlenen aan formele avondkleding, feestkleding en jurken voor overdag.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2016-17 Colour on the Catwalks rapport van Trendstop, met belangrijke seizoenspaletten uit de designercollecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop: Rebecca Taylor, Emilia Wickstead, Agnona, Tibi, Narciso Rodriguez, Pringle of Scotland, Adam Lippes, No 21, Emilia Wickstead, allen Resort 2018.

Trendstop