• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Voorjaar/Zomer Trendbepalende Herenmode Kleuren op de Catwalk

Voorjaar/Zomer Trendbepalende Herenmode Kleuren op de Catwalk

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de laatste trends vanaf de catwalks, waarmee u verzekerd bent van de beste deskundige analyses voor de kleurenkeuzes voor uw collecties. Dit proces begint met het vastleggen van de laatste trends in herenmode door middel van deskundig samengestelde en inspirerende seizoensrapporten die de commerciële waarde en levensduur voor de komende seizoenen van iedere individuele trend beoordelen. Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve vooruitblik op drie van de essentiële kleurenthema’s die tijdens de herenmode SS17 catwalk shows verschenen. Blue Steel overbrugt de seizoenen met diepere tinten die een ijskoud element aan de collecties toevoegen. Klassieke khaki krijgt een update met sterke aardetinten die een meer hedendaags gevoel verlenen aan de utilitaire trend, terwijl Atomic Coral een vrouwelijk tintje verleent aan de SS17 collecties met levendige, verzadigde koraaltinten.

Blue Steel

Diepe blauwe tinten maken hun opwachting voor SS17. Matte tonen herinneren aan ijzige kou die verkoeling en een stalen uitstraling verleent aan luchtige jassen en sportieven setjes.

Maximum Green

Aardse khaki geeft gehoor aan de utilitaire sfeer van mannenmode in SS17. Door gebladerte en ondergroei geïnspireerde tinten verlenen zich uitstekend tot details op jassen in zowel technische als natuurlijke stoffen met blokken kleur die een strakker, meer hedendaags silhouet complementeren.

Atomic Coral

Door de zon doordrenkte koraaltinten, geïnspireerd door tropische vakantiebestemmingen, zijn perfect voor hoogzomer met dubbele kleurapplicaties. Als reïnterpretatie van de vrouwelijke nude kleur, maar dan voor mannen, maakt deze versterkte perziktint een statement in sportkleding, denim en formele avondkleding.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall 2017 Colour Video Presentation van Trendstop, een essentiële video met tips voor succesvolle kleurenselectie en de onthulling van de best-verkopende kleur voor herfst 2017. Klik op de banner voor uw gratis presentatie.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Christopher Raeburn, Casely Hayford, Lou Dalton, Coach 1941, J.W. Anderson, Oliver Spencer, Christopher Shannon, Gucci and Alex Mullins allen Voorjaar Zomer 2017.

Trendstop