• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Voorjaar Zomer 2019 Londen Showroomoverzicht

Voorjaar Zomer 2019 Londen Showroomoverzicht

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Trendstop biedt lezers van Trendstop een kijkje achter de schermen naar de nieuwste producttrends uit de Voorjaar Zomer 2019 showroom evenementen in Londen.

Het Trendstop team geeft lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar de belangrijke damesmode productthema’s te zien tijdens de evenementen van de vooraanstaande merken en PR showrooms in Londen. Van de grote catwalk merken tot opkomende labels tot de grote modeketens, modepers en inkopers werden getrakteerd op een breed assortiment inspirerende collecties op diverse locaties in de stad. De damesmode experts van Trendstop onthullen de must-have thema’s en essentiële stukken die bepalend zullen zijn voor Voorjaar/Zomer 2019, terwijl onze uitgebreide beursverslagen en bijbehorende beelden de commerciële waarde en levensduur van iedere trend evalueren, waardoor u de best mogelijke basis heeft voor het nemen van beslissingen.

Deze week presenteert Trendstop drie belangrijke trends voor SS19. High Fashion Rainwear

geeft regenkleding een catwalktintje, waardoor deze draagbaarder wordt, terwijl 90s Sportswear Revival de volgende stap in sport/mode esthetiek onthult. The Placement Frill wendt zich tot een belangrijk SS19 modedetail en geeft het voor de zomer een update met een strakkere, elegantere benadering.

High Fashion Rainwear

Praktische plastic regenjassen en Wellington laarzen krijgen als trendy must-have een nieuwe look voor SS19. Lichte, waterbestendige stoffen met een soepele glans hebben een sjieke uitstraling maar zijn nog wel geschikt voor het wisselvallige lente weer. Enkellaarsjes met hak bieden een modieus alternatief voor de functionele regenlaars, met de toevoeging van fluorescerende details voor een urban performance tintje.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Arela, Nicholas Kirkwood, Rains, allen Voorjaar Zomer 2019.

90s Sports Revival

De impact van sportieve invloeden uit de Jaren negentig houdt aan. De iconische sportmerken uit die periode blijven een hedendaagse streetwear draai aan hun klassieke stijlen geven. Ouderwetse gympen, T-shirts en trainingsbroeken krijgen een update met samengestelde grafische prints en reflecterende strepen voor een performance uitstraling. Uitgesproken kleurblokken en neon accenten versterken de hi-vis esthetiek.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Umbro, Scotch & Soda, Ellesse, allen Voorjaar Zomer 2019.

The Placement Frill

Ruches en franjes blijven een belangrijk detail in de mode en voegen een vleugje drama toe aan silhouetten. Voor SS19 zorgen een gedempt palet van luxe neutrale tinten en kalkachtige felle kleuren, frisse katoenen en zachte snitten voor evenwicht in de uitgesproken vrouwelijkheid van de afgelopen seizoenen en bieden een verfijndere en meer volwassen interpretatie van de look.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Georgia Hardinge, Perseverance, Teija, allem Voorjaar Zomer 2019.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2018-19 London Showrooms overzicht van Trendstop, met de belangrijkste thema’s en producten van het seizoen uit de showroom evenementen in Londen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Trendstop