Voorjaar Zomer 2019 Beursoverzicht Kindermode

Het beursteam van Trendstop biedt lezers van FashionUnited een exclusief inzicht in de beste kindermodebeurzen van dit seizoen in Europa en de Verenigde Staten. Van het klassieke tot het hedendaagse, reizen we van Pitti Bimbo in Florence en CIFF Kids in Copenhagen door naar Playtime en Children’s Club in New York via Dot to Dot in Londen. Onze experts hebben de essentiële trends, productinspiratie en print ideeën geselecteerd die van belang zullen zijn voor uw volgende kindercollectie. Ons uitgebreide beursverslag en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarden en levensduur van iedere trend, waardoor u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop de hoogtepunten uit de SS19 internationale kindercollecties. Het nautische thema krijgt een nieuwe benadering dankzij de bestemmingstrend, waarbij we zowel de dieptes van de oceaan verkennen alsmede de surfscene in Californië met Cali Road Trip en Sea The World. In Space Camp voert het avontuur ons mee naar de ruimte met stijlen die geschikt zijn voor iedere intergalactische ontdekkingsreiziger.

Cali Road Trip

Voorjaar Zomer 2019 Beursoverzicht Kindermode

Cali Road Trip ademt een vakantiesfeer met zonovergoten tinten, fotorealistische palmmotieven en zonnige vakantiemotieven. Stoffen weerspiegelen de ontspannen sfeer met de nadruk op natuurlijke weefsels en nonchalante comfortabele jersey. Bermuda’s en surfaccessoires stralen de relaxte sfeer van het strandleven uit.

Space Camp

Voorjaar Zomer 2019 Beursoverzicht Kindermode

Wendt je voor inspiratie tot de hemel met deze intergalactische trend. Ruimtevaartmotieven zien we in all over prints en plaatsingen: denk aan buitenaardse wezens, ruimteraketten, NASA-insignes en astrologische constellaties. Voor accessoires, geven 3D vormen een nieuwe draai aan rugzakken met een speelse en futuristische nieuwe look.

Sea The World

Voorjaar Zomer 2019 Beursoverzicht Kindermode

Sea The World geeft nautische looks een update met een nieuw avontuurlijk gevoel. Door zeedieren geïnspireerde all over prints versieren kleding, accessoires en schoenen, met haaienmotieven als belangrijke trend van het seizoen. Waterbestendige stoffen en duikritsen introduceren een performance zeilsportelement aan bovenkleding.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2018-19 Kidswear Trade Show Overview, met alle belangrijke kindermode-, schoenen- en accessoiretrends. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Voorjaar Zomer 2019 Beursoverzicht Kindermode

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Alle beelden via Trendstop: Petrol, Little Marc Jacobs, Tumble N Dry, Billionaire Boys Club, Jack & Friends, Korango, Joules, Robeez, Disney, Voorjaar Zomer 2019.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN