• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Voorjaar/Zomer 2017 Mannenschoenen op de Catwalks

Voorjaar/Zomer 2017 Mannenschoenen op de Catwalks

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het catwalkteam van Trendstop brengt u op de hoogte van de laatste trends vanaf de catwalks, zodat u op basis van de beste specialistische analyses uw schoenencollecties kunt ontwerpen. Dit proces begint met de deskundig samengestelde en inspirerende seizoensrapporten van de laatste trends in mannenmode die de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve vooruitblik op drie van de essentiële schoenentrends die tijdens de herenmode SS17 catwalk shows verschenen. De Shoe Sandal introduceert een formele hybride van het voorjaar/zomer seizoen, waarbij het structurele silhouet van de schoen met de uitsparingen van de sandaal gecombineerd wordt. Heavy Duty Lace-Ups blazen de traditionele gaatjesschoenen en Oxford modellen nieuwe leven in, terwijl Extreme Sports Shoes voortborduurt op de traditionele gympentrend met overdreven vormen en meervoudige sluitingen.

The Shoe Sandal

De Shoe Sandal introduceert een formele hybride voor het voorjaar/zomer seizoen, waarbij het structurele silhouet van de schoen met de uitsparingen van de sandaal gecombineerd wordt. Zacht leren ontwerpen herinneren aan Oxford schoenen, maar zijn gemoderniseerd door de toepassing van veelvuldige gespen en verfijnde colour blocking.

Heavy Duty Lace-Up

Heavy Duty Lace-ups blazen de traditionele gaatjesschoenen en Oxford modellen new leven in met een zware uitstraling. Ultra-dikke zolen in contrasterende tinten zijn voorzien van gedefinieerde profielen, gecombineerd met een lakleren afwerking voor een uitgesproken statement.

Extreme Sports Shoe

De Extreme Sports Shoe borduurt voort op de traditionele gympentrend met overdreven vormen en meervoudige sluitingen. Stoffen zijn geïnspireerd door neoprene, en benadrukken hiermee het statement silhouet. Het hoge ontwerp leent zich goed tot meer details, van verhoogde tongen tot XXL gespen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring 2016 Footwear on the Catwalks Report van Trendstop, met de meest commercieel relevante collecties, inspirerende beelden en de laatste toepassingen in schoenenontwerp. Klik op de banner voor uw gratis presentatie.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Dries Van Noten, Marni, Issey Miyake, Versace, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Givenchy, Y-3 en Julius, allen Voorjaar/Zomer 2017.

Trendstop