• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Victoria Beckham voegt denimcollectie en jongere lijn samen

Victoria Beckham voegt denimcollectie en jongere lijn samen

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Victoria Beckham gaat haar ‘Victoria Denim Collection’ samenvoegen met haar jongere lijn ‘Victoria Victoria Beckham’. Het jongere zusje van de Victoria Beckhamlijn wordt nu een goedkopere lijn, die een nog groter publiek kan bereiken. Dat meldt de Britse ontwerpster in een persbericht.

De tweede, goedkopere lijn zal voortaan dus uit meer dan alleen jurken bestaan, en zal prijskaartjes van 245 tot 1.050 euro hebben. De uitbreiding met denim zal in het voorjaar van 2016 in de winkels hangen.

“Ik ben erg trots op de alomvattendheid die we gecreëerd hebben met onze zusterlijn sinds de lancering. Maar nu is het tijd om de ‘VVB-meiden’ te kleden voor verdere avonturen. De collectie zal voortaan niet alleen meer bestaan uit feestkleding en cocktailjurkjes, maar ook uit alledaagse kleding, bijvoorbeeld voor tijdens het werk,” laat Victoria Beckham weten. Toevoegend: “De sleutelelementen van de Denim Collection passen goed binnen het concept van Victoria Victoria Beckham dat we het meer dan logisch vonden om de twee te combineren tot één collectie. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden.”

Victoria Beckham voegt denim toe aan jongere lijn

Onlangs maakte Victoria Beckham bekend plannen te hebben om ook een schoenenlijn te lanceren. Ook staat 2015 in het teken van uitbreiding naar Azië, waar ze een tweede winkel wil openen. Waar precies kon de ontwerpster nog niet zeggen. "Ik kijk er erg naar uit. De vrouwen daar begrijpen mode echt," aldus Beckham.

Het imperium van Victoria Beckham groeit gestaag. Begin 2014 opende ze haar eerste winkel in Londen aan Dover Street. Daarvoor was haar merk alleen verkrijgbaar via de webshop, diverse andere e-commercesites, boetieks en hoogwaardige warenhuizen. Via victoriabeckham.com zijn de ready-to-wear collectie, de hedendaagse Victoria Victoria Beckham-lijn, accessoires, brillen en denim verkrijgbaar.

Beckham startte haar eigen modelabel in 2008 en werd vorig jaar nog uitgeroepen tot de meest succesvolle Britse ondernemer van 2014 door zakenblad Management Today. Het bedrijf van de modeontwerpster is 266 miljoen euro waard. Volgens het blad verdient Beckham de erkenning omdat ze een ontwerptalent heeft en een neus voor zaken.

Victoria Beckham