• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Versace lanceert ‘7 bags for 7 cities’-wedstrijd

Versace lanceert ‘7 bags for 7 cities’-wedstrijd

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Italiaans modehuis Versace wil zich sterker verbinden met de consument en heeft daarom een wedstrijd genaamd ‘7 bags for 7 cities’ gelanceerd, waarbij deelnemers limited editions van Versace’s Palazzo Empire handtas kunnen customizen.

Om mee te doen aan de wedstrijd, moeten deelnemers een iconisch gebouw of een uniek moment uit één van de zeven geselecteerde steden - Beijing, Hongkong, Milaan, New York, Parijs, São Paulo en Tokyo - fotograferen en dit voor 16 mei insturen via de website van Versace.

Het doel van de competitie is om consumenten centraal te zetten en ze actief deelnemer van het ontwerpproces te laten zijn. Zo wil Versace de band met consumenten versterken.

Het ontwerpteam van het luxemerk zal uiteindelijk voor elke stad één winnende foto uitkiezen. Deze zal worden gebruikt voor het creëeren van zeven verschillende gepersonaliseerde Palazzo Empire tassen, die worden beperkt tot tien stuks per tas en verkrijgbaar zijn in Versace-filialen in de zeven genoemde steden. De zeven winnende deelnemers worden in september bovendien overgevlogen naar Milaan om de catwalkshow van Versace’s lente- en zomercollectie voor 2017 bij te wonen.

Beeld: Versace

Versace