De succesvolle samenwerking tussen adidas en modeontwerpster Stella McCartney krijgt een vervolg met de introductie van de derde gezamenlijke adidas by Stella McCartney-collectie, een collectie die nu ook voor het eerst in België verkrijgbaar zal zijn. adidas by Stella McCartney is een sportfunctionele collectie schoenen, kleding en accessoires voor de sportcategorieën Running, Gym en Swim.

Nieuw in 2006 is de tennislijn, waar de Russische toptennisster Maria Kirilenko onlangs op de Australian Open in schitterde. Het toevoegen van tennis aan de collectie was een vanzelfsprekendheid voor Stella McCartney: ”Als ik aan zomersporten denk, dan denk ik onmiddellijk aan tennis als één van de hoogtepunten van het sportseizoen in de zomer. Ik speelde al langer met de gedachte van een tennislijn en ik ben blij dat ik deze nieuwe categorie aan de Spring/Summer 2006-collectie kan toevoegen.” De lijn biedt de best mogelijke combinatie tussen enerzijds sportfunctionaliteit en anderzijds stijl. ”Tennis is een zeer modebewuste sport en in die hoedanigheid een fantastisch platform voor mijn samenwerking met adidas. Voor deze unieke tennislijn hebben we een balans gevonden tussen functionaliteit en stijl, met een vleugje vrouwelijke ondeugendheid. ”Ik kan niet wachten om de collectie op de tennisbanen te zien.”

Snelkloppende vrouwenharten
De belangrijkste artikelen van de tennislijn omvatten onder meer gelaagde jurken, geplooide rokken, korte jacks en getailleerde polo shirts met bijpassende schoenen en accessoires. De voornaamste Running, Gym en Swim silhouetten zijn geëvolueerd en bieden een frisse uitstraling. Gebleven zijn de contrasterende pasvorm en opvallende details die medebepalend waren voor het succes van de collectie in de eerste seizoenen. Ook deze collectie kent veel details, zoals de hartvormige reflector die aan veel artikelen is toegevoegd als knipoog naar de snelkloppende vrouwenharten die (hopelijk) ontstaan bij het zien van deze collectie.

Het kleurenpallet voor Spring/Summer 2006 is divers en speels. Een nieuw groen (macaw) en sterke rood- (pop, calypso, husky pink) en geeltinten (flash, electricity) gaan samen met zachte pasteltinten zoals 'orchid' en de meest kenmerkende en steeds terugkerende kleur van de collectie 'dusty rose'  waardoor verrassende kleurencombinaties ontstaan. Het sportfunctionele karakter van de adidas by Stella McCartney-collectie komt tot uiting in de gebruikte functionele materialen en kenmerkende adidas-technologieën zoals Clima 365®, X-Static® en Infinitex®. Zo is er onder meer gebruik gemaakt van ademende materialen voor een betere constante in lichaamstemperatuur en sterk dempende materialen voor een betere ondersteuning van de voet.

De Spring/Summer 2006-collectie is vanaf vrijdag 3 maart exclusief verkrijgbaar bij United Brands in Antwerpen. Consumentenadviesprijzen varieren van 15 (accessoires) tot 260 euro (kleding).

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN