• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Uitbreiding Patrizia Pepe

Uitbreiding Patrizia Pepe

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na mannen-, vrouwen- en kinderkleding gaat Patrizia Pepe lingerie, homewear en strandkleding op de markt brengen dankzij een licentieovereenkomst met Burani Designer Holding. Het debuut van de lingerie van het Italiaanse Patrizia Pepe staat gepland voor eind januari, tegelijkertijd met de shows van de winter 08 collecties. De strandkleding zal met de zomer 09 collectie verschijnen.

Tevens opent het merk het komende jaar een serie aan winkels. Op 11 februari heropent de Parijse monobrand-winkel in de Rue Royal na een restyling, waar de dames-, en meisjescollecties te koop zullen zijn. Eind januari staat de lancering van Patrizia Pepe in de Oekraïne op stapel waarna Parijs weer aan de beurt is voor een opening van een shop-in-shop in Galleries Lafayette.

Dit ritme gaat in de lente gewoon door: in maart/april gaan winkels open in Novosibirsk en op twee punten in Florence (een nieuw en een vernieuwd) en in Casablanca en Koeweit Dit jaar openden al winkels op Cyprus, in Odessa (Rusland) en Azerbeidzjan. Het merk Patrizia Pepe is in 1993 opgericht door Patrizia Bambi, de creatieve geest van het label, en Claudio Orrea, zakelijk partner, en behoort tot Gruppo Tessilform.

Patrizia Pepe