• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Trendstop Herfst/Winter 17-18 Denimtrends

Trendstop Herfst/Winter 17-18 Denimtrends

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De denimexperts van Trendstop brengen u de laatste looks die op straat, tijdens de beurzen en op de catwalks zijn gespot. Hiermee bent u verzekerd van de beste deskundige analyses voor de keuzes voor uw collecties. Deze nieuwe trends zijn ontwikkeld door middel van grondige analyse, waarbij onze experts inspirerende seizoensrapporten samenstellen en de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen.

Deze week krijgen de lezers van FashionUnited een exclusieve vooruitblik op drie onmisbare damesmode thema’s die op de internationale catwalks, op Europese modebeurzen en in de grote wereldsteden werden geïdentificeerd. Eastern Ease en Quilted Indigo illustreren het luchtige aspect van denim met extra grote verhoudingen en zachte stoffen, terwijl Refined Denim een strakker silhouet voor ontspannen utilitaire stijlen presenteert.

Eastern Ease

Donkere indigo wassingen herinneren aan iconische Japanse denim looks. Oosterse invloeden en elementen van traditionele klederdracht zijn van invloed op de ontspannen aspecten, zoals de overmaatse verhoudingen, grote pasvormen en wijde pijpen. Gerafelde zomen en utilitaire zakken versterken het arbeidersverleden van spijkerstof.

Quilted Indigo

Winterdenim krijgt een luchtige update door zware, volumineuze silhouetten te vervangen met vederlichte, gewatteerde stoffen. Het gewatteerde effect creëert donzige, luchtige stukken waar de nadruk licht op knus comfort voor zachte jassen en laagjes.

Refined Denim

Strak-gesneden, gestructureerde silhouetten uitgevoerd in donkere indigo weefsels voegen een sjieke, hedendaagse uitstraling toe aan klassieke vrije-tijds stukken. Gesteven plooien voegen verfijning toe aan vierkante silhouetten, terwijl naadverbindingen een ultra-moderne uitstraling verlenen aan utilitaire stijlen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Denim Themes Fall 2016-7 Forecast van Trendstop, een essentieel rapport met de meest trendbepalende ontwerpers, downloadbare beelden en belangrijke beurstrends. Klik op de banner voor uw gratis presentatie.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Bonne Annee, Tokyo Street Style, First Base, Waven, Fendi, Blend, Alexa Stark, Adeam, Jaeha.

Trendstop