• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Toptrends Seoul Fashion Week FW18-19

Toptrends Seoul Fashion Week FW18-19

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De catwalkexperts van Trendstop presenteren de essentiële silhouetten en meest trendy designermerken die tijdens het meest vooraanstaande mode evenement van Zuid-Korea te zien waren. Naast een reeks gevestigde namen, biedt het Generation Next initiatief een platform voor nieuwe ontwerpers en onafhankelijke merken om de volgende generatie talenten te steunen en frisse innovatie aan de markt te introduceren. Ons uitgebreide, mondiale catwalkverslag en de bijbehorende beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke basis heeft voor uw beslissingen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de essentiële damesmode trends van Fashion Week in Seoul. Mannelijk en vrouwelijk treffen elkaar in The Pronounced Shoulder en The Feminine Touch, met maatwerk constructies en door herenmode geïnspireerde bovenkleding, die kracht en zachtheid combineren. Onder invloed van de voortdurende athleisure trend wordt alledaagse kleding verheven met onverwachte laagjes en lengtes, die een update bieden voor sweatshirts en hoodies.

The Layered Sweat

Athleisure basisstukken worden gecombineerd en over elkaar gedragen voor een conceptuele interpretatie van de basis sweatshirt. Korte mouwen onthullen mouwen met contrasterende kleuren en prints die eronder gedragen worden, terwijl verkorte lengtes en versprongen zomen een bewerkt silhouet bieden. Dubbele capuchons en opgesmukte linten geven een update aan de klassieke koordsluiting.

The Pronounced Shoulder

Verbreed, gewatteerd en opgebold, schouders waren een belangrijk element op de catwalks in Seoul. Maatwerk constructies worden tegelijkertijd versterkt en gefeminiseerd door het gebruik van origami-achtige plooien en vouwen, gesteven structuren en frisse katoenen creaties met gebogen zomen die een element van zachtheid introduceren.

The Feminine Trench

De mannelijke regenjas krijgt voor het najaar een ultra-vrouwelijke draai. Bewust geplaatste plooien, micro-volant details en Peter Pan kragen bieden een frisse interpretatie van traditionele regenjas details, terwijl zacht geknoopte lintceinturen de klassieke regenjassluitingen met een mooie, strik-achtige esthetiek combineren.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2018 New York Fashion Week Top Collections rapport, een samengesteld overzicht van de meest invloedrijke NYC collecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: D Antidote, Nohant, Tibaeg, Etch, Pushbutton, Daily Mirror, Dozoh, YCH, A Bell, allen Herfst Winter 2018-19.

Trendstop