Tommy Hilfiger showt mannencollectie in New York en Londen

Tommy Hilfiger gaat de nieuwe mannencollectie voor de lente/zomer 2016 op twee verschillende locaties presenteren. Allereerst in Londen tijdens de London Collections: Men in juni, daarna in New York tijdens de nieuwe New York Fashion Week: Men’s. De presentatie in Londen zal de eerste keer zijn dat er een mannencollectie van Tommy Hilfiger wordt geshowd.

"Mannenmode is enorm geëvolueerd in de afgelopen dertig jaar, en ik kijk ernaar uit om herenmode dit seizoen in beide steden te blijven ondersteunen," zegt Tommy Hilfiger in een persbericht. "Ik ben blij om het platform onder een grotere aandacht te brengen van onze collecties - in het bijzonder na onze aankondiging dat Rafael Nadal de global brand ambassador wordt voor de Tommy Hilfiger-ondergoedcollectie en de Tommy Hilfiger tailored collections dit najaar,” voegt hij toe.

Voor de New York Fashion Week: Men’s melden zich nog steeds merken aan. Samen met Hilfiger staan er nu vijftien merken geregistreerd. Het is een mix van grote en opkomende namen; Calvin Klein Collection, Michael Kors, Rag & Bone, Public School, Billy Reid, Todd Snyder, Michael Bastian, Ovadia & Sons, Robert Geller, Duckie Brown, Patrik Ervell, Timo Weiland en Kent & Curwen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN