• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Tommy Hilfiger lanceert skikleding in samenwerking met Rossignol

Tommy Hilfiger lanceert skikleding in samenwerking met Rossignol

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Tommy Hilfiger heeft tijdens Pitti Uomo een capsule skicollectie gepresenteerd. De premium mannencollectie is een samenwerking met Rossignol en gaat ‘TommyXRossignol’ heten. In oktober 2017 ligt de nieuwe collectie in de winkels.

Rossignol Group is een bekend merk in de ski-industrie en bestaat al 108 jaar. De collectie zal verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Tommy Hilfiger-winkels in Europa, de Verenigde Staten en de regio Azië/Pacific.

“Skieën en wintersport zijn altijd al een passie van mij geweest, sinds ik jong was,” zegt Tommy Hilfiger in een persbericht. “Ik wilde deze capsule collectie al heel lang ontwikkelen, en Rossignol was de ultieme partner om het concept tot leven te brengen op een iconische manier.” De capsule collectie is volgens de ontwerper een ‘collectie in kenmerkend rood, wit en blauw, van de ski piste tot de internationale metropolen’.

De capsule collectie bestaat uit skikleding voor mannen en technische uitrustingen, zoals padded ski jacks, vesten met rits, skibroeken, ski’s, boots, skistokken en helmen. De kenmerkende logo’s van beide merken en kleuren rood, wit en blauw komen overal terug. Prijzen variëren van 499 euro tot 699 euro voor outerwear en 399 euro voor innerwear en broeken.

Beeld: Tommy Hilfiger

Pitti Uomo
Tommy Hilfiger