Tommy Hilfiger Licensing, de licentieafdeling van de Amerikaanse modegroep Tommy Hilfiger, heeft zijn licentieovereenkomst met Schiesser AG beëindigd.

Het Duitse Schiesser was verantwoordelijk voor de productie en distributie van een aantal categoriën van ondergoed en nachtkleding van het merk, waaronder jongens- en herenondergoed, hemden en broeken, damesondermode en nachtmode. Het contract, dat Schiesser sinds juli 2003 in handen had, is afgelopen en Tommy Hilfiger heeft besloten de samenwerking niet voort te zetten. "We hebben met plezier samengewerkt met Schiesser," zei voorzitter Fred Gehring in een persbericht. "We hebben besloten het contract niet te verlengen omdat we de verantwoordelijkheid voor ondergoed en ondermode nu voor eigen rekening nemen." Het bedrijf heeft ook bekend gemaakt dat het Delta Galil Industries heeft ingehuurd als consultant voor het ontwerp en de productie van de heren en dames ondergoed en nachtmode lijnen. Tommy Hilfiger Corporation zal verantwoordelijk blijven voor de distributie, verkoop en gerelateerde marketing.

De nieuwe ontwikkelingen gelden alleen voor Europa. Volgens een woordvoerster maakt de nieuwe situatie geen deel uit van een grotere strategie om alle activiteiten in huis te halen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN