• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Ted Baker zet uitbreiding voort

Ted Baker zet uitbreiding voort

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Britse modemerk Ted Baker plc heeft nieuwe licentieovereenkomsten voor Azië en het Midden Oosten aangekondigd. De overeenkomsten zijn gemaakt met RSH Limited, a vooraanstaand marketeer, distributeur en detaillist van sport- en modemerken in Azië en het Midden Oosten.

 

RSH heeft 390 winkels en 480 shop-in-shops in 11 landen. Het bedrijf zal volgens de overeenkomsten verantwoordelijk zijn voor de retaildistributie van het merk Ted Baker in Singapore, Maleisië, Thailand, Indonesië, de UAE, Saudi Arabië, Bahrain, Qatar, Oman, Kuwait en Lebanon. De licenties zijn voor zes jaar geldig, met de mogelijkheid van verlenging voor nog vijf jaar als de prestaties aan bepaalde criteria voldoen.

De nieuwe licentieovereenkomsten sluiten naadloos aan op de eerder overeengekomen samenwerking met het bedrijf met Li & Fung inzake de retail- en groothandeldistributie van Ted Baker in Hong Kong, Macau, China, Taiwan en Zuid Korea.

Het merk zet de uitbreiding in de VS ook voort. Vorige maand opende het een winkel in Dallas. Ted Baker heeft inmiddels zeven winkels in Amerika, in Las Vegas, Los Angeles, New York, San Francisco, San Jose, Miami en Dallas.

Ted Baker