StockXchangeby Off-Price is hét toonaangevende beursevenement in het Verenigd Koninkrijk. De show koppelt gespecialiseerde modegroothandels aan kopers en retailers. Tijdens het evenement kunnen kopers uit de e-tail en de retail proefexemplaren evalueren en inspecteren, en bestellingen doen uit een enorm gevarieerd aanbod aan mode, sport- en vrijetijdskleding, streetwear, bovenkleding, casuals en formele kleding.

De show is dit jaar op 17 & 18 september 2017terug in Londen, en wordt gehouden in het ILEC Exhibition Centre, in het prachtige westen van Londen, dat makkelijk bereikbaar is vanaf de Londense luchthavens en treinstations.

De show is al jaren zeer populair en succesvol, en is inmiddels al bijna uitverkocht. De editie van dit jaar mag een aantal bekende gezichten van vorige shows verwelkomen, samen met diverse frisse en interessante nieuwkomers. De show wordt gezien als een must voor alle online- en offline-retailers die mode van hoge kwaliteit willen inkopen voor uitzonderlijk lage prijzen, waarbij er rechtstreeks uit voorraad wordt geleverd. Grote én kleine bestellingen zijn welkom.

Veel van de standhouders op de show hebben directe en nauwe relaties met toonaangevende mode- en sportmerken. U kunt zich opmaken voor kwaliteitsmode van bekende winkelstraatmerken, en nog veel meer. De standhouders presenteren huidige en eerdere seizoenscollecties, overschotten en opruimingslijnen, en merkloze lijnen van hoge kwaliteit. Kopers kunnen ter plekke grote en kleine bestellingen plaatsen, en de leveringen persoonlijk bespreken met de leverancier.

De show heeft altijd al een internationaal publiek aangetrokken. Dus hoewel de show plaatsvindt in Londen, zijn er kopers te vinden uit onder meer Duitsland, Scandinavië, Tsjechië, de Benelux, Polen, de Balkenlanden, Zuid- en West-Afrika, Australië, Azië, de VS en Canada.

Tijdens het evenement krijgt u de kans om kwaliteitsmode van bekende merken én voortreffelijke voormalige collecties van modeketens te bekijken en te evalueren. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Q-Clothing, dat diverse bekende winkelstraatmerken in het assortiment heeft. Het productaanbod van het bedrijf is enorm, met onder meer mode en schoenen voor dames en heren, en kinderkleding. Een andere tip is J & N Herz, de grootste gespecialiseerde groothandelaar in het noorden van Engeland, met een reusachtig aanbod aan voormalige ketencollecties en merkloze kwaliteitsmode. Daarnaast vindt u op de show vele andere toonaangevende groothandelaars – klein en groot – zoals Yellow Octopus, SiiC, Gourand en Artextyl.

Naast de toonaangevende modemerken presenteren ook standhouders als Topsgrade Sportswear, Leading Lines, Stockpoint, Startex, Yoel en JMT – om er maar eens een paar te noemen – hun sportkleding, activiteitenkleding en vrijetijdskleding, en sportschoenen van diverse wereldwijd bekende merken. Daarnaast vindt u op de show een selectie geweldige streetwear en outdoorkleding.

Buzz Carter, de organisator van de show, zegt: "We hebben een geweldige selectie met fantastische kleding, aangeboden door de meest vertrouwde Europese leveranciers. We nodigen kopers uit heel Europa en uit de rest van de wereld uit om dit seizoen hun slag te slaan op de show. Nu het pond laag staat, zullen internationale kopers merken dat de prijzen op StockXchange zeer laag zijn, en dat betekent dat er flink wat mogelijkheden zijn om mooie marges te halen wanneer de producten in het eigen land worden verkocht. Het wordt een geweldige show!"

De show geeft u de gelegenheid om producten in te kopen uit allerlei categorieën, met prijzen die u nergens anders vindt. Ook kunt u alle details van uw bestelling, zoals prijzen, aantallen, stijlen, maten, betalingsvoorwaarden en leveringen, ter plekke persoonlijk bespreken met de verkoper.

StockXchange is de ideale plek voor unieke voorraadaanbiedingen, maar bezoekers kunnen ook hun voordeel doen met de "Business Lab"-seminarsessies. Hier delen experts uit de branche hun inzichten met ondernemers, en geven ze hen tips om hun bedrijf beter te maken en te laten groeien. De seminarsessies zijn gratis voor alle bezoekers, en in de discussies komen zaken aan bod als e-commerce, social media, verkoopsuccessen, het verbeteren van de retailervaring, inkoop, merchandising en diverse andere interessante onderwerpen.

De prijzen zijn tot 70% lager dan normale groothandelsprijzen, dus dit is een uitgelezen kans op een paar goede deals en op voortreffelijke nieuwe zakenpartners. Laat die kans niet schieten!

Meld u NU gratis aan op www.offpriceshow.co.uk

StockXchange by Offprice wordt
georganiseerd door IDEX Exhibitions Ltd.
Foresters Hall,
25-27 Westow Street
London SE19 3RY

+44 (0) 208 771 3555 (telefoon)

Tel: +44 (0) 20 7610 0880
Fax: +44 (0) 20 7381 0215

De StockXchange by Offprice vindt plaats op zondag 17 september 2017 van 10.00 tot 18.00 uur en op maandag 18 september 2017 van 10.00 tot 17.00 uur