Stella McCartney lanceert nieuwe badmode- en lingerielijn

Stella McCartney heeft een licentieovereenkomst gesloten met de Italiaanse textielfabrikant ISA Spa om een nieuwe badmode- en lingeriecollectie in de markt te zetten. De fabrikant zal de productie en distributie van de lijn vanaf de herfstcollectie voor 2018 op zich nemen. Dat melden diverse media.

De collectie zal volgens de milieuvriendelijke regels van het label worden geproduceerd. Prijzen voor de lingerie variëren van 35 dollar tot 450 dollar, terwijl badmode voor tussen de 95 dollar en 425 dollar wordt verkocht.

“Dit is een belangrijk nieuw hoofdstuk voor ons en ik voel dat we de perfecte partner hebben gevonden. Ze begrijpen het merk goed en brengen kwaliteit, vaardigheid en inzet samen om aan dat nieuwe hoofdstuk te beginnen,” aldus McCartney tegenover WWD. De samenwerking gaat zich naast badmode en lingerie ook richten op het creëren van nieuwe productcategorieën en het realiseren van strategische, wereldwijde groei.

“Dit nieuwe partnerschap met ISA Spa neemt de lingerie- en badmodecollecties naar het volgende level door de combinatie van een hoog niveau van technische kennis en expertise in de positionering van het merk,” voegt Stella McCartney-CEO Frederik Lukoff toe. ISA Spa is naast lingerie en badmode ook gespecialiseerd is activewear en accessoires als sjaals en hoeden voor de luxe modemarkt. Het bedrijf werkt ook samen met labels als Jimmy Choo, Dsquared en Ermenegildo Zegna.

De nieuwe lijn zal verkrijgbaar zijn in de winkels van Stella McCartney, via de webshop en bij warenhuizen als Saks Fifth Avenue en Harrods. Ook op Net-a-Porter zullen de collecties beschikbaar zijn.

Beeld: Stella McCartney

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN