SS18 New York Top Collecties

De catwalkexperts van Trendstop brengen u de laatste collecties van de meest invloedrijke ontwerpers die deelnamen aan New York Fashion Week. Deze looks, vol frisse innovatie en inspirerende ontwerpen, zullen de richting en ontwikkeling van de damesmodemarkt beïnvloeden voor voorjaar/zomer 2018 en de daaropvolgende seizoenen. Ons uitgebreide catwalkverslag en de bijbehorende beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke SS19 collecties, vers van de catwalks van NYC. Phillip Lim biedt verfrissing van de langdurige utilitaire trend met een luxe look die vrouwelijkheid met sportieve details combinert. Zo ook Victoria Beckham, die mannelijkheid met vrouwelijkheid mengt, met maatwerk en tech-achtige elementen toegepast op vloeiende, zwevende stoffen. Tom Ford keert terug naar zijn Gucci wortels met een collectie die zich laat inspireren door de jaren 90 glamour van zijn voormalig werkgever, maar waar zijn stukken een moderne, minimalistische update krijgen.

3.1 Phillip Lim - Utility Redefined

SS18 New York Top Collecties

De laatste collectie van Phillip Lim geeft een vrouwelijke draai aan utilitaire luxe esthetiek. Overdreven grote silhouetten, golvende volumes en hedendaagse franjes worden verenigd door gedeconstrueerde, asymmetrische panelen en door sport geïnspireerde details die in de hele collectie te zien zijn.

Victoria Beckham - Tailored Delicacy

SS18 New York Top Collecties

Victoria Beckham toont haar sterkste commerciële voorjaar/zomer collectie tot nu toe, met een vrouwelijke afwerking van de garderobe voor mannen. Verzachte overhemden, kleine ruitjes die contrasteren met zwevende, doorschijnende stoffen, terwijl technische buitenkleding de details van de jurken voor overdag bepaalt.

Tom Ford - 90's Gucci Reinvention

SS18 New York Top Collecties

Tom Ford brengt een hommage aan zijn voormalig werkgever Gucci. Soepele jumpsuits, donker dubbeldenim, en ultrahoog gesneden pijpen gepaard met ultra-lage tailles zetten de jaren negentig glamourlook van het iconische modehuis om in een meer minimalistische, gestroomlijnde vorm.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter New York Top 10 Collections rapport van Trendstop, een samengesteld overzicht van de meest invloedrijke NYC collecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

SS18 New York Top Collecties

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: 3.1 Phillip Lim Spring Summer 2018, Victoria Beckham Spring Summer 2018, Tom Ford Spring Summer 2018.

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN