• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Printtrends voor SS18

Belangrijke Printtrends voor SS18

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De printspecialisten van Trendstop brengen u de belangrijke looks die van invloed zullen zijn op voorjaar/zomer 2018. Hiermee bent u verzekerd van de beste deskundige analyses voor de keuzes voor uw collecties. Deze invloedrijke motieven en prints zijn direct geïdentificeerd en ontwikkeld door middel van grondige analyse, waarbij onze experts inspirerende seizoensrapporten samenstellen en de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief voorproefje van drie van de meest belangrijk printtrends van het seizoen, zoals deze te vinden zijn in onze SS18 Contemporary and Junior Print Forecasts. Another Tribe illustreert de evolutie van etnische prints in een meer verfijnde richting, voor een vleugje grafische elegantie. Klassieke nautische en bloemen thema’s worden nieuw leven ingeblazen met levendige kleuren, speelse illustraties en onverwachte oppervlakken die tot de verbeelding van de jonge consument spreken.

Nautical Expressions

Nautische inspiratie blijft men terugzien in voorjaar/zomer 2018, in alle leeftijdscategorieën. Prints van zeegezichten en nautische illustraties hebben een grafische aantrekkingskracht, vooral op de jeugdmarkt. Diverse tinten blauw, van diep donkerblauw tot azuurblauw, werken goed samen om de escapistische stemming te versterken.

Another Tribe

Grafische tribal looks blijven zich ook voor SS18 ontwikkelen. Slanke, lineaire ontwerpen en twee-kleurige geometrische patronen maken een statement met een schril palet van zwart en wit. Weloverwogen geplaatste prints hebben een minimalistische esthetiek, terwijl all-over prints een optische illusie creëren voor een speels effect.

Water Bleed Florals

Bloemen motieven lijken verwaterd en vervaagd met aquarel-achtige afwerkingen die een abstract effect verlenen aan uitgesproken bloesems. Tropische tinten vallen op tegen een witte achtergrond voor een jeugdige uitstraling, terwijl uitvloeiende verfranden en vlekkerige verfoppervlakken zorgen voor een nieuwe zachtheid.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2016 Complete Print Forecast van Trendstop, een essentieel rapport met de meest onmisbare motieven van het seizoen, inspirerende printontwerpen en downloadbare beelden. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Sportmax, Mother of Pearl, Milly, Issey Miyake, Ralph Lauren, Tome, Daizy Shely, Lemaire, MSGM allen Voorjaar/Zomer 2017.

Trendstop