Showroomoverzicht Londen Herfst Winter 2018-19

Het team van Trendstop geeft lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar de belangrijke damesmodetrends die opdoken tijdens de PR showroomevenementen in Londen. Influencers uit de branche, bekende ontwerpers en vooraanstaande merken openden hun deuren voor de pers en inkopers op diverse bestemmingslocaties in de stad, voor een seizoenstenstoonstelling van hun nieuwe collecties. De damesmode experts van Trendstop onthullen de must-have stukken, de nieuwe gezichten van de avant-garde, en de trendy highstreet merken die essentieel zullen zijn voor het Herfst Winter 2018-19 seizoen, terwijl ons uitgebreide beursverslag en de beelden van de persdagen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend analyseren en beoordelen, waardoor u de best mogelijke basis heeft voor uw beslissingen.

Deze week presenteert Trendstop drie belangrijke trends voor Herfst Winter 18-19. Rodeo Rework brengt de volgende stap in de cowgirl stijl in kaart met Western stijlen die een verfijndere uitstraling krijgen. De Vetements Effect illustreert de impact die het merk, en manier waarop de popcultuur overgenomen, op de branche heeft. De populariteit van utilitarisme is duidelijk te zien in A Protective Membrane, met regenbestendige eigenschappen die veranderen in een gewild, modieus element.

Rodeo Rework

Showroomoverzicht Londen Herfst Winter 2018-19

De Western renaissance blijft verder toenemen met ontwerpers en merken op ieder niveau die zich toeleggen op het thema. Een sobere benadering, weloverwogen details en doordacht kleurgebruik geven een hedendaagse draai aan klassieke cowgirl wortels, en fuseren het beste van het westen met een hoogwaardige esthetiek, waarbij een nieuwe elegantie en verfijning worden toegevoegd aan traditionele overhemden en Cubaanse laarzen.

The Vetements Effect

Showroomoverzicht Londen Herfst Winter 2018-19

Het Franse modemerk Vetements is de belangrijkste influencer achter de overname van popcultuur door de mode geweest. Massamarkt merken en designermerk logo’s worden bewerkt en verfijnd met een vrolijke speelsheid, en brengen een reeks inspirerende samenwerkingen voort die een cross-over bieden van voorheen ongelijke detailhandel sectoren.

A Protective Membrane

Showroomoverzicht Londen Herfst Winter 2018-19

Plastic coatings en doorzichtige bovenlagen domineerden op de FW 18-19 catwalks en waren populair onder de streetstyle influencers. In Londen tonen ontwerpers verschillende herhalingen, van een formele interpretatie van de regenjas tot een bewerking van de regenlaars. Met versterking of verhulling van prints en motieven onder, voegen doorzichtige of semi-doorzichtige bedekkingen een conceptuele doch praktische dimensie toe aan mode.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2018 London Trade Show Overview van Trendstop, met de belangrijke trends van het seizoen, trendy producten en mode innovatie. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Showroomoverzicht Londen Herfst Winter 2018-19

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Ghost, Rebecca Minkoff, Maje, Ashish, DB Berdan, Haus of Muamua, Shiorisuzuki, Maison Margiela, Ego, allen Herfst Winter 2018-19.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN