• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Sacha blijft grenzen overschrijden

Sacha blijft grenzen overschrijden

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Sacha blijft groeien. Niet in lengte of schoenmaat. Wel in naamsbekendheid en nieuwe vestigingen. De internationale schoenketen met het trendsettende en uitgesproken schoenmerk sacha verovert niet alleen de harten van schoenfanaten, maar ook steeds meer stadsharten. Zowel nationaal als internationaal. sacha overschrijdt graag grenzen. Letterlijk en figuurlijk!

Onlangs heeft sacha haar deuren geopend in Amsterdam (Ferdinand Bolstraat), Goes, Amstelveen en Oostende. De teller staat inmiddels op 55. Een nieuwe telg staat alweer in de startblokken: Emmen, Mondriaanplein 3.

Op de agenda van vandaag staan dit jaar in ieder geval ook nog Amsterdam (Nieuwendijk) en Antwerpen (feestpaleis). Waarom 'agenda van vandaag'? Morgen kan het zomaar weer anders zijn. sacha houdt van avontuur. Wie weet verovert sacha dit jaar nog veel meer stadsharten!

sacha staat graag in het middelpunt. Dit geldt niet alleen voor de winkels die voornamelijk op A1 locaties zijn gevestigd, maar zeker ook voor het schoenenmerk. Het merk is voor zowel mannen als vrouwen. sacha is trendsettend, uitgesproken en echt. Het merk is uniek. Net als ieder individu. En daarom nooit standaard! sacha : not for basics. De winkels zijn vernieuwend en tijdloos. Het schoenmerk sacha is het stralende middelpunt.

Meer informatie via: Marieke Maas marieke@sacha.nl 013-59592121 ingezonden mededeling

Sacha