• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Roddels over Kate

Roddels over Kate

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De geruchten rond Kate Moss' vertrek bij Chanel blijven hardnekkig de kop op steken. Nadat het merk ontkende dat haar contract opgezegd werd omdat ze te oud zou zijn, duiken overal verhalen op over Kate's vrije levensstijl.

"Het moet toch ergens aan liggen dat Kate zomaar weg gaat", moeten de roddelaars in de modewereld gedacht hebben. Dus gooien ' zij die genieten van andermans misère' het maar op Kate's drankzucht. Bruut feesten hoort niet bij een moeder van een lief meisje van achttien maanden, vinden zij; en Chanel zou het roerend met hun eens zijn.

Het feit dat Kate's contract gewoon afliep -het besloeg maar drie jaar-, is voor hen blijkbaar van ondergeschikt belang. Het is, eerlijk gezegd, toch ook veel leuker om eens in de zoveel tijd op al die posters en advertenties weer tegen een ander hoofd aan te kijken?

Maar niet alleen bij Chanel zou Kate's toekomst op het spel staan (ruim 27 miljoen dollar kapitaal is immers niet genoeg geld om van te leven, als niet-etend supermodel); ook over Kte's contracten met Rimmel doen allerlei geruchten de ronde. Zo lezen we bij de een dat La Moss er in Londen helemaal uitligt, terwijl ze volgens de ander juist een nieuwe rol bij het bedrijf gekregen zou hebben. Wie te geloven? Ach, volgende week zal er weer een andere versie de ronde doen.. Zolang het maar spannend blijft!

Chanel