• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Rihanna gaat eigen label lanceren

Rihanna gaat eigen label lanceren

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Popster Rihanna heeft serieuze mode ambities. Zij zou de stap wagen een eigen merk te lanceren. Volgens FashionMag vroeg het bedrijf van de zangeres, Rorarj Trade LLC, afgelopen maand een octrooi aan voor de naam $CHOOL KILLS.

Volgens een bron van het blad Grazia zou Rihanna druk bezig zijn met het ontwerpen van een collectie accessoires onder de naam $CHOOL KILLS. De lijn zou in een later stadium worden uitgebreid met kleding. De registratie van het handelsmerk vond plaats onder de categorieën ‘lederwaren’ en ‘kledingproducten’.

Rihanna heeft al enige ervaring opgebouwd in de modebranche. Zij werkte samen met modeketen River Island aan een collectie en is inmiddels ook benoemd als creatief directeur van Puma.

Uit een rechtszaak die zij in 2013 tegen Topshop aanspande voor het gebruik van haar foto op een van hun t-shirts, bleek ook al dat zij grote plannen had in de mode. In de juridische documenten van die zaak beweerde haar creatief directeur dat Rihanna ‘hard werkte om zich te manifesteren als serieus modeontwerpster’.

Rihanna