• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Relatie Saint Laurent en Colette gered

Relatie Saint Laurent en Colette gered

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Saint Laurent en Colette zijn weer op goede voet met elkaar. De Franse conceptstore heeft de vrouwencollectie van het modehuis ingekocht en deze is te koop vanaf maart.

De band tussen het modehuis en de conceptstore werd in 2013 definitief verbroken toen Colette een T-shirt met daarop de tekst ‘Ain’t Laurent Without Yves’ verkocht. De quote verwees naar de naamsverandering van het modehuis onder leiding van Hedi Slimane. De T-shirts vielen in verkeerde aard en de conceptstore werd van de distributielijst geschrapt.

Sindsdien is er bij het modehuis een wisseling van de wacht geweest. Anthony Vaccarello, waarvan het eigen merk al te koop was bij Colette, staat nu aan het roer. “We hebben met Athony samengewerkt sinds de lancering van zijn eerste collectie. Het was duidelijk dat we weer samen konden werken,” vertelt Sarah Andelman, creatief directeur bij Colette, tegen WWD. “Op het moment dat de aanstelling van Anthony bekend werd, hebben we elkaar weer gezien en zijn meteen gaan plannen voor de prachtige etalages die we nu hebben”.

Work in progress @colette Thank you @sarahcolette @ysl #SaintLaurent @ncanguilhem

A post shared by Anthony Vaccarello (@anthonyvaccarello) on

De eerste vrouwencollectie van Vaccarello’s hand is vanaf 1 maart te koop bij Colette. Op 28 februari toont Saint Laurent de collectie tijdens Paris Fashion Week. Hier zijn, naast de vrouwencollectie, ook items voor mannen te zien.

Beeld: Saint Laurent Facebook
Colette
Saint Laurent