17 november jongstleden heeft PUMA bekend gemaakt dat zij tijdens de FIFA World Cup 2006 in Duitsland officiële sponsor is, van zowel kleding als materiaal, op en buiten en buiten veld, van maar liefst 11 deelnemende landenteams. Nu de play-offs gespeeld zijn is het een feit dat PUMA tijdens de WK 2006 vertegenwoordigd zal worden door de volgende 11 landen wereldwijd gezien: Tsjechië, Polen, Ghana, Saoudi Arabië, Iran, Zwitserland, Italië, Togo, Ivoorkust, Tunesië, Paraguay.

"PUMA maakt hiermee een gigantisch statement en laat zien wat voor een commitment het merk heeft met voetbal en versterkt tevens haar positie als een van de leidende voetbalmerken." Zegt Jochen Zeitz, CEO & Chairman van PUMA, en gaat verder: "we zijn erg trots op het feit dat PUMA het merk is dat de meeste teams vertegenwoordigd tijdens het grootste voetbalevenement ter wereld. Ik wil hierbij meteen van de gelegenheid gebruik maken om alle 11 teams te feliciteren met hun fantastische prestatie, maar onze felicitaties gaan ook uit naar alle PUMA gerelateerde Federaties die hard hebben gestreden tijdens de kwalificatierondes om het gewenste doel te bereiken." Alle 11 PUMA teams zullen PUMA's nieuwste v1.06 statement product concept, dat in 2006 wordt gelanceerd, tijdens de WK communiceren. Het v1.06 statement product concept wordt officieel gelanceerd tijdens de African Cup of Nations waar PUMA prominent aanwezig is vanwege het feit dat het merk zes van de deelnemende landen sponsort, waaronder: Kameroen, Ghana, de Ivoor kust, Senegal, Togo and titelhouder Tunesië. Naast Tunesië, maken drie van de zes PUMA landenteams die meedoen aan de African Cup of Nations, Ghana, de Ivoor kust en Togo, hun debuut wat betreft deelname aan de WK. Voor Saoudi Arabie is de World Cup 2006 het vierde WK waaraan zij deelneemt en waarvoor zij zich met succes heeft gekwalificeerd. Iran doet voor de derde keer mee aan de WK. Paraguay en Polen nemen volgend jaar in Duitsland voor de zevende keer deel aan de WK.

Tsjechië en Zwitserland maken de WK beiden voor de achtste keer mee in navolging van Italië die het heeft gepresteerd om zich maar liefst 16 keer te kwalificeren voor het meest prestigieuze voetbalevenement ter wereld.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN