• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Puma lanceert samenwerking met Nederlandse designer Careaux

Puma lanceert samenwerking met Nederlandse designer Careaux

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Sportmerk Puma heeft voor de herfst-/wintercollectie 2016 de handen ineen geslapen met de Nederlandse designers Careaux. Het is voor het eerst dat er op wereldwijd niveau wordt samengewerkt met een designer uit Nederland.

Careaux is een Nederlandse illustrator en heeft in het echt Caroll Lynn. Ze staat bekend als stijlicoon en is beroemd om haar op sneakers geïnspireerde grafische illustraties.

De Puma x Careaux collectie bestaat uit schoenen en kleding, waarbij handelsmerk van de designer, het ‘Dedication Flower’ regelmatig terugkomst. Dit bloemendesign, gemaakt in een driehoekige gradiënt stijl, is in de loop der jaren Careaux’s signatuur geworden. De sneakers Duplex OG en de Puma Suede zijn door Careaux onder handen genomen. Daarnaast heeft ze een klassiek bomberjasje voorzien van haar typsiche grafische ontwerpen. Verder zijn er jersey tops, sweatshirts en een grip top aan de collectie toegevoegd.

De Puma x Careaux AW16 is vanaf 6 augustus verkrijgbaar bij de premium winkel Avenue (Antwerpen) en via de webwinkel van Puma.

Beeld: Puma

Puma