• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Protest boardwear items Hawao, camouflage, baseball en airforce

Protest boardwear items Hawao, camouflage, baseball en airforce

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Voor de zomercollectie 2002 gaat het boardwear merk Protest uit van bekende thema's, de zogenaamde "icons", zoals Hawao, camouflage, baseball en airforce en dikt die "icons" aan of mixt ze met technische details tot nieuwe items. Kortom: Protest heeft oog voor detail. De beachcollectie is de actieve boarder dan ook op het lijf geschreven.

Kleur Kleuren blijven voor Protest belangrijk, alleen het totale kleurbeeld is rustiger. Felle, accent kleuren worden gecombineerd met natuurlijke en grijze tinten. Lime, orange en light blue komen voor in combinatie met stone, bark-green, oil en infra-red. Bij de girls domineren heldere frisse kleuren, als sorbet rood, lime en lila in het collectiebeeld, gecombineerd met pastels en neutralen.

Collectie opbouw De Protest zomercollectie 2002 is opgebouwd uit een urban- en een beachcollectie. De urban thema's zijn "Baseball" en "Airforce". Elke collectie valt uiteen in een guys, girls en junior segment.

BEACH: Form follows function In de beachcollectie brengt Protest engineered, ergonomic boardwear fit. Technische details uit de snowboardwear zijn ook toegepast op o.a. boardshorts. Bovendien zijn de surf- en boardshorts uitgevoerd in een zwaardere kwaliteit micro polyester. Kortom: meer bewegingsvrijheid, zit lekker "comfy", veel combinatie mogelijkheden en dus met recht...all conditions boardwear!

SWIMWEAR Naast de vertrouwde colourblokking komt Protest met een uitgebreid all-over printprogramma voor girls. Camouflage, kleurige hibiscus prints, moderne spyrograph prints en geplaatste, outline prints maken de girls swimwear lijn erg vernieuwend. Bovendien is de swimwear perfect te combineren met de urban collectie. Eyecatcher is een REVERSIBLE bikini, kies zelf hoe je hem draagt: met all-over print of omgedraaid als uni-bikini.

URBAN: Baseball High School USA is back. De grote inspiratiebron voor echte Protest retro-items voor zomer 2002 "sportief, alledaags en trendy"! De sandwashed sweat materialen zorgen voor een kwaliteit die soepel valt en heerlijk zit. Natuurlijk inclusief een "All American" baseball jack! Voor de guys is de lijn basic, maar heeft wel een echte baseball look. Deze coole uitstraling komt voort uit de eigentijdse, vintage prints en de old-school ogende graphics binnen dit thema. Bij de girls zorgen de spaghetti, lurex interlock en cotton rib tops met spray-prints voor meer variatie.

URBAN: Airforce: re-shaped vintage. Natuurlijk komt in het Airforce thema de camouflage print voor. Het kleurbeeld is sober maar altijd voorzien van een heldere accentkleur. Spitfire vliegtuigen, faded graphics en airforce-achtige logo's geven dit thema het ruige gevoel. Voor de girls items zijn er naast de eigen camouflage vertaling extra "stars" en airforce badges toegevoegd. De girls lijn is uitgevoerd in een eigen, zachter maar niettemin stoer kleurbeeld.

Kijk op de website! www.protestboardwear.com

Protest