• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Promiss voegt maat 34 en 48 toe aan nieuwe collecties

Promiss voegt maat 34 en 48 toe aan nieuwe collecties

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Promiss heeft haar maten uitgebreid en heeft maat 34 en 48 nu ook aan de collectie toegevoegd. Op deze manier wil de winkelketen inspelen op ‘een nog bredere doelgroep’ en ‘de behoefte van de consument’.

De eerste voorjaarscollectie, die de primeur heeft met de uitgebreide maten, is vanaf 20 februari in de winkels en via de website verkrijgbaar. Vanaf maart is het grootste gedeelte van de collectie uitgebreid met de maten 34 en 48.

De nieuwe matenrange was overigens niet helemaal nieuw; de collectie die couturier Mart Visser in november 2016 lanceerde, voerde deze maten ook al. Nu worden de collecties allemaal voorzien van het nieuwe matensysteem.

Promiss werd in 2015 failliet verklaard, waarna er zo’n 70 filialen werden gesloten. De merknaam bleef wel bestaan. Eigenaar R&S wilde de naam Promiss nog wel kunnen gebruiken voor andere concepten, zoals een online winkel of shop-in-shops. In de zomer werd de terugkeer van Promiss in de winkelstraat aangekondigd. Om het merk nieuw leven in te blazen werd ontwerper Yana Gorbacheva aangetrokken, die samen met haar team de rebranding op zich nam. Het nieuwe Promiss is bedoeld voor ‘veertigplus vrouwen met karakter, met een moderne stijl die zoeken naar de perfecte fit, moderne klassiekers en hoge kwaliteit'.

Beeld: Promiss

Promiss