• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Overzicht Persevenementen Londen Voorjaar Zomer 2018

Overzicht Persevenementen Londen Voorjaar Zomer 2018

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Trendstop team biedt lezers van FashionUnited een handleiding voor de belangrijke damesmodetrends die zich tijdens exclusieve persevenementen in Londen voordeden. De evenementen werden op diverse locaties in de stad gehouden door de meest invloedrijke modeontwerpers, vooraanstaande merken en top mode PR bureaus, die daarmee de grote merken, avant-garde nieuwkomers en trendy high-street merken konden presenteren. De damesmode experts van Trendstop onthullen de must-have stukken die onontbeerlijk zullen zijn voor iedere voorjaar/zomer 2018 collectie, terwijl ons uitgebreide beursverslag en persbeelden de commerciele waarde en levensduur van iedere trend analyseren en beoordelen, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie belangrijke trends die van invloed zullen zijn op het SS18 seizoen. In het geval van de Statement Cuff Shirt, wordt het zakelijke overhemd meer vrouwelijk, met de nadruk op modieuze details. Bleached Out Denim updatet klassieke vrijetijdstukken met nieuwe print- en motiefeffecten en een abstracte kunst esthetiek. Invloeden uit de sport blijven aan kracht winnen in Retro Athletics met een retro opleving die de iconische stijl van de jaren negentig omarmt.

The Statement Cuff Shirt

De mannelijk gesneden stijlen van voorgaande seizoenen maken plaats voor een meer vrouwelijke benadering. De aandacht wordt gevestigd op manchetten, met gesteven plooien, ruches en geborduurde accenten die de nieuwe langgerekte en overdreven verhoudingen accentueren en het klassieke zakelijke overhemd verheffen tot avondkleding.

Bleached Out Denim

Denim is een onmisbaar basisstuk voor iedere garderobe. Dit seizoen ligt de nadruk op de afwerking van de oppervlakte en experimentatie met shading, waarbij stoffen met een deniminvloed een bleekbehandeling krijgen. Verbleekte vlekken, draaikolken en aquarel-effect tie-dyes verlichten helderen donkerblauwe tonen op met applicaties voor zowel kleding als schoenen.

Retro Athletics

Sportkleding blijft van grote invloed op damesconfectie. Voor SS18 wendden ontwerpers zich tot de archieven voor inspiratie; athleisure uit de jaren 90 maakt als gevolg een comeback. Korte motorjasjes, gympen en het klassieke hardloopbroekje zijn er in bruisende retro kleurcombinaties met de nadruk op contrast blocking en accentafwerkingen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2017-18 London Trade Show Overview, compleet met belangrijke seizoenstrends, trendy producten en modeinnovatie. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Coast, Monographie, Scotch & Soda, Nicholas Kirkwood, M Sew, ELV Denim, Umbro x ASOS, Hogan, Wrangler, allen Voorjaar Zomer 2018.

Trendstop