Overzicht Paris Fashion Week FW19-20

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de nieuwste collecties van de topontwerpers die deelnamen aan de Herfst Winter 2019-20 editie van Paris Fashion Week.

Het catwalk-team van Trendstop geeft lezers van FashionUnited een exclusief inzicht in de beste designershows en modespektakels die Parijs rijk was. De laatste ontwerpen van modegigant Karl Lagerfeld doorbraken de sombere sfeer met een vleugje speelse vrolijkheid in een besneeuwd landschap. Stella McCartney pakte de milieuproblematiek aan met een doordachte collectie die gebruik maakte van gerecyclede materialen en alternatieven van plantaardige stoffen. Bij Givenchy was de koninklijke banden zichtbaar door het gebruik van de hedendaagse Engelse adel als muze van het modehuis. Ons uitgebreide catwalk-verslag, specialistische rapporten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend waardoor u de best mogelijke basis heeft voor uw beslissingen.

Deze week presenteert Trendstop belangrijke looks uit deze drie Parijse collecties. Een blik op de toekomst was de rode draad door de shows, van het redden van de planeet tot de modernisering en fusie van Engelse geschiedenis tot de toekomst van een groot modehuis dat net afscheid heeft moeten nemen van haar iconische boegbeeld.

Chanel

Bergen met besneeuwde toppen vormden de achtergrond van de grootse finale van Karl Lagerfeld voor Chanel. Op het getinkel van een ijzige soundtrack liepen de modellen de trappen van een alpiene herberg af, schitterend in kundig gemaakte plooibroeken, blouses van organza met ruches en geborduurde Noorse truien. ‘Sneeuwballen’ van tule versierden op speelse manier het haar van de modellen en vormden daarmee de kers op de taart van een opbeurend spektakel ter ere van Lagerfeld en zijn impact op de branche.

Overzicht Paris Fashion Week FW19-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: allen Chanel Herfst Winter 2019-20.

Stella McCartney

Ondank de uiterst Parijse sfeer van een met kroonluchters verlichte Opera, koos Stella McCartney als thema voor haar show Sumatra en het delicate en bedreigde ecosysteem van het eiland. McCartney steunt een campagne om de regenwouden van Indonesië te beschermen, en koos voor duurzaam viscose, omgewerkte archiefstoffen, duurzaam borduurwerk en laarzen met natuurlijke rubberen zolen die verband hielden met het goede doel.

Overzicht Paris Fashion Week FW19-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: allen Stella McCartney Herfst Winter 2019-20.

Givenchy

De adel voegt een nieuwe sjieke uitstraling toe aan de stedelijke wereld; dat was de inspiratie achter Clare Waight-Keller’s nieuwste collectie voor Givenchy, waarbij soepele snitten, met juwelen versierde revers en plooien volop te bewonderen waren op de catwalk. De collectie bevestigde een aantal nieuwe trends voor FW19/20 met piepkleine tasjes, overdreven schouders en zomen tot net boven de enkel.

Overzicht Paris Fashion Week FW19-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: allen Givenchy Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Key Catwalk Themes Directions rapport van Trendstop, met de onmisbare thema’s voor het seizoen. Klik hier om uw gratis rapport te ontvangen.

Overzicht Paris Fashion Week FW19-20

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN