Overzicht Herfst/Winter 2017-18 Persevenement

Het Trendstopteam biedt lezers van FashionUnited een gids voor ingewijden met toegang tot de belangrijke looks vanuit de persdagen in Londen. Deze evenementen, die georganiseerd werden door vooraanstaande merken en mode PR bedrijven in toonaangevende locaties in de stad, bieden de grote, invloedrijke merken, avant-garde ontwerpers en trendy high-street merken een seizoensgebonden platform om hun collecties te etaleren. De damesmode experts van Trendstop onthullen de must-have items die onmisbaar zijn in iedere Herfst Winter 2017-18 collectie, terwijl ons uitgebreide beursverslag en de beelden van de persdagen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend analyseren en beoordelen, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt maken voor uw collecties.

Deze week presenteert Trendstop drie belangrijke items die van invloed zullen zijn op de Herfst Winter 2017-18 damesmode garderobe. The Peplum Shirt biedt een vrouwelijke interpretatie op maatkleding, in tegenstelling tot de mannelijke overhemden van voorgaande seizoenen. The Utility Jumpsuit geeft een hedendaagse draai aan functionele werkkleding en demonstreert het voortdurende belang van utilitaire trends. The Nordic Knit combineert decoratieve grafische motieven met trendy kleurencombinaties voor een frisse interpretatie van de traditionele Scandinavische stijl.

The Peplum Shirt

Overzicht Herfst/Winter 2017-18 Persevenement

Het klassieke witte overhemd krijgt, in tegenstelling tot de mannelijke proporties van de voorgaande seizoenen, een vrouwelijker silhouet. Fris katoen en gesteven structuren worden verzacht door zacht geplooide peplum details die het vrouwelijke figuur complementeren.

The Utility Jumpsuit

Overzicht Herfst/Winter 2017-18 Persevenement

De utilitaire trend houdt aan in Herfst Winter 17-18 met de nadruk op duurzame stoffen en strak functionalisme. Denim jumpsuits en overals komen in inktdonkerblauw of verzadigde heldere kleuren, met contrasterend stikwerk. Details zijn praktisch maar ingetogen voor een hedendaagse interpretatie werkkleding thema’s.

The Nordic Knit

Overzicht Herfst/Winter 2017-18 Persevenement

Breisels nemen Scandinavië als inspiratie met knusse truien versierd van Noordse applicaties. Neutrale/neon kleurencombinaties moderniseren traditionele folkloristische geometrische motieven, terwijl pluizige geborstelde garens en super-zachte mohair texturen de grafische motieven verzachten.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2017 London Trade Show Overview van Trendstop, met belangrijke seizoensgebonden thema’s, trendy producten en mode innovatie. Klik hier voor uw gratis rapport.

Overzicht Herfst/Winter 2017-18 Persevenement

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop, van links naar rechts: Kate Spade, Vivetta, Karl Lagerfeld, L.F Markey, Kenzo, Revolve, Pinko, Toast and Markus Lupfer, allen Herfst Winter 2017-18.